				101 0	and the sale date					
ASO at ICANN		167	KEY		session on the schedule Plenary		ASO	ASO Address Council	NRO Executive Council	
		DAY 0	DAY 1	DAY 2	DAY 3	3	DAY 4	DAY 5	DAY 6	
Time	Duration	Fri., Mar. 6	Sat., Mar. 7	Sun., Mar. 8	Mon., Mar. 9		Tues., Mar. 10	Wed., Mar. 11	Thurs., Mar. 12	
09:00 - 10:15	75 minutes				Welcome Ceremony [O]				DNS and IoT: Opportunities, Risks, and Challenges [O]	
	Room						laint Maating: ACO			
10:15 - 10:30	15 minutes			Break			Joint Meeting: ASO and ICANN Board [O]	Break		
10:30 - 12:00	90 minutes				ASO Address Council Work Room [P]		(09:45-10:45)	NRO Executive Council Work Room [P]	NRO Executive Council Work Room [P]	
	Room									
12:00 - 13:30	90 minutes		Lunch							
13:30 - 15:00	90 minutes				ASO Address Council Work Room [P]		NRO Executive Council Work Room [P]	NRO Executive Council Work Room [P]	Q&A with ICANN org Executives [O]	
	Room									
15:00 - 15:15	15 minutes	SO/AC Chairs								
15:15 - 16:45	90 minutes	Meeting [P]			Public Forum 1 [O]		ASO Address Council Work Room [P]	ASO Information Session [O]	Public Forum 2 [O]	
	Room									
16:45 - 17:00	15 minutes		Break							
17:00 - 18:30	90 minutes				Domain Name Services Marketplace: Market Dynamics, Business Models, and Commercial Drivers [O]	NRO Executive Council Work Room [P]	ASO Address Council Meeting [O]	NRO Executive Council Work Room [P]	ICANN Board Meeting [O]	
	Room									
Networking Events	Varies	SO/AC Chairs Dinner [P]								
	Location									